Календарь

«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Міні-чат





Четвер, 02.05.2024, 14:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Йорданештський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст...
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Червень » 17 » Про роботу дитячого закладу відпочинку «Райдуга» з денним перебуванням
20:57
Про роботу дитячого закладу відпочинку «Райдуга» з денним перебуванням
  Робота дитячого пришкільного табору «Райдуга» була охоплена з 27 травня по 13 червня 2013 р. В таборі перебувало 80 учнів (учні початкових класів – 41 ; діти пільгової категорії – 23, учні 5-6 класів - 16). В таборі працювали 12 осіб: 6 вихователів, музикальний керівник, бібліотекар, фізрук, медична сестра, 2 працівника обслуговуючого персоналу.
  Діти були розподілені на 6 загонів. Кожний загін мав свою назву та девіз.
  Під час літнього пришкільного табору проводилися безліч цікавих справ. З старшими учнями були проведені інтелектуальні змагання «Що? Де? Коли?», конкурс «Відгадай хто?», змагання з футболу (хлопці), з волейболу (хлопці і дівчата).З учнями початкових класів були проведені  гри – естафети, спортивні ігри, конкурси на краще пізнання казок. Під час змаганнях учні отримували масу задоволення; ці ігри розвивали спортивний дух.
 
  При поганих погодних умовах були організовані змагання з шашків та шахів. Цікавим було змагання з логічними завданнями між загонами «Інтернет» та «Нумо, браття», де спритнішим виявився старший  загін. В кінці переможці  отримали приз.
  Велику радість і позитивні емоції наші початківці отримали під час конкурсу «Відгадай мелодію»,«Караоке на майдані» перегляду мультфільмів. Діти були дуже активними  під час гри зі стільчиками, «Мітли».
  До дня гумору учні розказували гуморески, анекдоти  та цікаві історії.
  До Міжнародного дня захисту дітей організувався святковий концерт на якому виступали юні таланти з табору. Діти співали та танцювали. Був проведений конкурс малюнків на асфальті. На кінець дня була проведена святкова дискотека.
  За період роботи табору було організовано багато цікавих екскурсій:
- Екскурсія до м. Чернівці  «Музей села»
Учні лишились вражені експонатами краєзнавчого музею, ознайомились життям та побутом  наших предків. Вперше побачили вітряний млин, землянку, старовині знаряддя праці, національний одяг різних районів нашої області.
- Екскурсія до  Сонячної Долини. Ця екскурсія мала більш
розважальний характер. Вразив їх місцевий краєвид та різноманітні атракціони. Діти гралися і були дуже щасливі від цієї екскурсії. 

- Екскурсія до печери «Буковинка».
- Екскурсія до «Білої криниці», та до музея  у Старому Вовчинці.
- Екскурсії в ліс  та на березі річки. Ця екскурсія  виховала в учнів бережливе ставлення до природи, любов до рідного краю.
- Екскурсія  до млина у нашому селі. Учні побачили всі етапи обробки  посівів хліба.
- Екскурсія до сусідніх капличок.

Переглядів: 705 | Додав: Vitaliy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright By Vitaliy © 2024